Bijenbrood

Het eerste voedsel van babybijen: bijenbroodBijenbrood is een van de meest bijzondere voedingsmiddelen die uit de natuur op tafel komen. Wat is bijenbrood?Bijen voegen hun enzymen toe aan het stuifmeel dat ze uit de natuur verzamelen en bewaren ze in honingraten en maken zo hun eigen "brood" … Dit brood

Meer lezen
Deel :
Deel :

BRANDENDE STEEN

Amber ketting en Amber armbanden worden effectief gebruikt zoals in oude tijden vandaag. In de alternatieve geneeskunde komen Baltische barnsteenkettingen naar voren. Amber kettingen hebben vooral de voorkeur omdat ze helpen bij pijn. We willen graag gedetailleerde informatie met u delen over de voordelen van de barnsteenketting.

Meer lezen

Deel :

Deel :

GELE ROYAL

Waarom is het zo belangrijk?
Wel, de bijenkoningin leeft ongeveer 40 keer langer dan de gemiddelde arbeider en legt zelfs tot 2000 eieren per dag. Dus we weten dat haar koninklijke gelei-dieet iets magisch is! Dit is waarschijnlijk de reden waarom de koningin van Egypte, Cleopatra, regelmatig koninginnengelei op haar huid heeft aangebracht. Ze geloofde in de effecten van koninginnengelei wanneer deze topisch werd aangebracht.

Meer lezen

Deel :

Deel :

nl_NLNL